Preud'homme eist reactie van de spelers van Standard: Tot het gaatje gaan

Preud'homme eist reactie van de spelers van Standard: "Tot het gaatje gaan"

09-05-2019 18:00
2

Standard moet na drie opeenvolgende nederlagen absoluut punten zien te pakken. In de strijd om de derde plek kunnen de Rouches zich geen misstap meer veroorloven. Dat beseft ook Michel Preud'homme.

De trainer van Standard verwacht een reactie van zijn spelers na de slechte reeks. "Als we met onze kwaliteiten alles geven, zijn er geen problemen. Dat is wat we verwachten van onze spelers: dat ze tot het gaatje gaan", citeert Het Nieuwsblad de trainer.

De supporters zijn de mindere resultaten ook stilaan beu. Preud'homme weet dat de spelers zelfs voor een kolkend Sclessin moeten zorgen. "Als onze spelers meteen tonen wat de toeschouwers willen zien, zullen ze ons steunen", klinkt het.

Preud'homme gelooft niet dat Gent zich zomaar gewonnen geven. "Gent zal op zijn beurt ook iets recht te zetten hebben. Ze zijn een beetje zoals wij: niet slecht, maar er mankeert iets. Ook zij hebben goede periodes met minder goede afgewisseld dit seizoen. Maar we moeten op onze hoede zijn, want die ploeg heeft kwaliteiten", besluit Preud'homme.