Antwerp pareert geruchten: 'Er wordt aan stemmingmakerij gedaan'

Antwerp pareert geruchten: 'Er wordt aan stemmingmakerij gedaan'

09-05-2019 15:47
1

Royal Antwerp FC heeft via een officieel statement gereagereerd op de geruchten dat trainer Laszlo Bölöni en voorzitter Paul Gheysens geen beste relatie zouden hebben. Antwerp wijst die berichtgeving van de hand 

'We betreuren de berichtgeving in de pers waarin bepaalde journalisten willen suggereren dat er een slechte verstandhouding is tussen onze eigenaar Paul Gheysens en onze coach Laszlo Bölöni. Er is een groot gezamenlijk respect en er wordt dagelijks hard gewerkt aan de uitbouw van deze club', citeert Het Nieuwsblad uit het persbericht.

Bij Antwerp stelt men zich ook vragen bij de timing van het bewuste artikel. 'Net op het moment dat het zeer goed gaat met onze club en we volop strijden voor Europees voetbal wordt aan zulke stemmingmakerij gedaan. De sfeer binnen de club is net opperbest en we zullen ons absoluut niet laten afleiden door dergelijke foutieve demarches', klinkt het scherp.

The Great Old staat op drie speeldagen van het einde op een derde plaats. Daarmee lonkt voor het eerst sinds 1997 weer Europees voetbal. De resultaten zijn dus uitstekend, maar er is regelmatig kritiek op de spelstijl.