'Brazilianen willen met Club Brugge onderhandelen over overbodige Peres'

'Brazilianen willen met Club Brugge onderhandelen over overbodige Peres'

Gepubliceerd: donderdag 9 mei 2019 om 15:10do 09-05-2019 om 15:10

Club Brugge neemt komende zomer naar alle waarschijnlijkheid afscheid van Luan Peres. De Braziliaanse centrumverdediger komt in Brugge nauwelijks aan spelen toe. In zijn vaderland toont Gremio alvast interesse.

De sportredactie van het Braziliaanse UOL schrijft dat Gremio door meerdere blessures een gebrek aan verdedigers heeft. In de zoektocht naar oplossingen zou Peres daarbij in beeld zijn geraakt. Ze kennen de 24-jarige Peres uiteraard nog van zijn drie jaar in de hoogste afdeling van het land. Peres kwam eerder uit voor Santa Cruz, Fluminense en Ponte Preta.

Gremio heeft Peres op de radar staan, maar zou in eerste instantie niet de intentie hebben om de Bruggeling te kopen. Naar verluidt wil Gremio een uitleenbeurt met optie tot koop voorstellen. Het is afwachten hoe de sportieve leiding van Blauw-Zwart tegen een dergelijk voorstel aankijkt.

Peres kwam dit seizoen niet dan vijf optredens en voor de toekomst wordt er weinig verbetering verwacht voor de centrumverdediger die nog tot en met medio 2022 vastligt. Zeker nu er woensdag met Odilon Kossounou een concurrent bij is gekomen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws