Clement bevestigt interesse: “Er waren interessante aanbiedingen”

Clement bevestigt interesse: “Er waren interessante aanbiedingen”

09-05-2019 07:16
12

KRC Genk is aan een topseizoen bezig. Coach Philippe Clement speelt daarin een grote rol. De oefenmeester wordt dan ook nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer. Vooral Club Brugge wordt genoemd.

Clement heeft alvast al interessante aanbiedingen gehad. "Ik weet nog niet wat de toekomst brengt. Tijdens het seizoen waren er al interessante aanbiedingen van andere clubs, maar ik heb die toen resoluut geweigerd. Omdat we hier bij Genk samen een erg mooi verhaal aan het schrijven waren", vertelt de coach aan Het Belang van Limburg.

“Voor de start van de play-offs heb ik mijn makelaar gemeld dat ik niks wil horen over mogelijke interesse van andere clubs, omdat ik al mijn tijd in Genk wil stoppen”, gaat Clement verder. “Toen Pozuelo op vertrekken stond, heb ik veel energie in hem gestoken, maar ik merkte achteraf dat dit ten koste ging van de aandacht voor de rest van de groep.”

“Daardoor daalde het rendement. Dus wil ik nu geen enkele afleiding. Pas na het seizoen zullen we alles op een rij zetten. Dat is het eerlijkste voor iedereen. Mogelijk haken sommige ploegen af omdat ze niet langer willen wachten, maar dan is dat maar zo”, aldus Clement.