Oostende vastberaden om nieuwe weg in te slaan en kondigt extra shirtsponsor aan

Oostende vastberaden om nieuwe weg in te slaan en kondigt extra shirtsponsor aan

08-05-2019 16:46
1

Er staat heel wat te veranderen bij KV Oostende. Zowel de trainersstaf als spelersgroep lijkt een grondige remake te ondergaan deze zomer, maar ook naast het veld werkt Oostende verder aan een nieuw beleid.

In dat opzicht kondigde KVO woensdag de komst aan van een nieuwe shirtsponsor. Advenso, een bedrijf uit Jabbeke, zal zich vanaf volgend seizoen engageren voor de kustploeg. De naam van de sponsor zal onderaan de achterkant van het truitje terug te vinden zijn.

Advenso, een installateur van zonnepanelen, werkte de laatste tijd al nauw samen met Oostende. Die overeenkomst kadert in een langetermijnvisie van de eersteklasser, waarbij het inzet op groene energie. Zo loopt er een project waardoor de supporters via crowdfunding aandelen kunnen kopen voor de firma die zonnepanelen plaatst op het dak van de Versluys Arena.

Dat Oostende komend seizoen met een frisse look voor de dag wil komen, is al langer duidelijk. Technisch directeur en trainer-ad-interim Hugo Broos werd al de deur gewezen. Kare Ingebrigtsen neemt het roer over aan de zee. Ook aanvoerder Zarko Tomasevic mocht al beschikken.