Ex-speler Vazquez droomt van een terugkeer naar 'zijn' Club Brugge

Ex-speler Vazquez droomt van een terugkeer naar 'zijn' Club Brugge

08-05-2019 12:24 Laatste update: 22:16
9

Hij is inmiddels al enkele jaren vertrokken, maar Victor Vazquez volgt onze competitie nog steeds. Sterker nog, de middenvelder sluit een terugkeer naar zijn ex-club niet uit.

De inmiddels 32-jarige middenvelder komt in Qatar momenteel uit voor Al-Arabi. Al zou hij een nieuwe periode bij Club Brugge zeker zien zitten. "Ik zou graag terugkeren naar Club", zegt de Spanjaard in Het Nieuwsblad.

Al beseft Vazquez ook dat dat moeilijk zal worden. "Misschien wordt het moeilijk als speler. Maar wie weet na dit avontuur in Qatar. Als mijn lichaam nog altijd op een hoger niveau kan spelen - we moeten eerlijk zijn, Brugge is een niveau hoger - ga ik, als ze mij vragen. Ook aan mijn vrouw zou ik dat geen twee keer moeten vragen. We love Bruges", klinkt het.

Zelfs na zijn carrière als voetballer wil hij graag terugkeren. "Of misschien als coach, wie weet. Want als ik stop met voetballen, wil ik coach worden. Ik zeg altijd dat ik in Spanje mijn voetbalcarrière wil afsluiten, maar dat zou heel moeilijk zijn. Barcelona is mijn hometown, Brugge zal altijd mijn tweede thuis blijven", besluit Vaquez.