Gent reageert na geruchten over terugkeer Vanhaezebrouck: 'Manifest onjuist'

Gent reageert na geruchten over terugkeer Vanhaezebrouck: 'Manifest onjuist'

Gepubliceerd: woensdag 8 mei 2019 om 12:05wo 08-05-2019 om 12:05

Bij KAA Gent heeft men gereageerd op de geruchten over een mogelijke terugkeer van Hein Vanhaezebrouck. Volgens de Buffalo's zijn er dan ook helemaal geen gesprekken gevoerd zijn met de ex-trainer.

In Het Nieuwsblad klonk het dat Gent al op zoek was naar een nieuwe trainer. Vanhaezebrouck zou één van de kandidaten zijn. Gent ontkent echter dat er al gesprekken gevoerd zijn. 'De club betreurt dan ook deze manifest onjuiste en onprofessionele berichtgeving die de voorbereiding van de belangrijke wedstrijd tegen Standard verstoort', klinkt het op de officiële website.

Gent wil dan ook helemaal nog niet speculeren over een nieuwe trainer. 'KAA Gent wenst op een serene manier de resterende wedstrijden van Play Off 1 af te werken om alle kansen op de 5de plaats en eventueel Europees voetbal te vrijwaren', aldus Gent.

In het bestuur weet men echter ook dat de fans niet tevreden zijn. 'Voorts laat de voorzitter weten dat hij de diverse signalen vanuit de supporters goed heeft ontvangen en hij bevestigt hierbij dat de club na de play-offs naar buiten zal komen met een duidelijke visie over de toekomst en de toekomstige werking van onze club', besluit de club.

Bekijk het laatste nieuws