Vertonghen en Alderweireld gaan met Tottenham onderuit tegen Ajax

Vertonghen en Alderweireld gaan met Tottenham onderuit tegen Ajax

08-05-2019 17:20

Het is zover, Ajax gaat op voor niets minder dan de finale! Wij zien absoluut kansen voor de Amsterdammers om de eindstrijd te halen tegen een verzwakt Tottenham. Dankzij Ladbrokes is daar ook stevig aan te verdienen!

HISTORIE! Ajax raast door naar de finale na winst tegen Tottenham: TWAALF KEER je inzet!

Wat een droom. Ajax won al 6 wedstrijden op rij en mag nu een 1-0 voorsprong verdedigen tegen Tottenham. Bovendien kwam Ajax in 4 van z’n laatste 6 wedstrijden steeds tenminste 2 keer tot scoren. Ook achterin zit het wel snor: De Ligt en zijn collega Blind hielden in 3 van de laatste 4 duels steeds de nul.

Wat zet Tottenham hier tegenover? Vrij weinig eigenlijk, hoewel dat ten dele te wijten valt aan de flinke blessurelijst bij de Londenaren. Kane, Aurier en Winks doen tegen Ajax sowieso niet mee, terwijl Sanchez en Vertonghen onzeker zijn. Son keert daarentegen terug van zijn schorsing. Met deze nodige personeelsproblemen verloor Tottenham 5 van de laatste 6 wedstrijden, kwam het in 4 van de laatste 5 duels steeds niet tot scoren en verloor het al deze wedstrijden met een stand van 1-0.

Ajax moet dus eigenlijk gebruik maken van dit buitenkansje om eindelijk weer eens in die felbegeerde finale te staan. Wij zetten in op nog zo’n magische avond in Amsterdam. En dankzij Ladbrokes kan je er ook stevig aan verdienen. De bookmaker heeft namelijk een promotie klaar waardoor jij 12(!) keer je inzet kan terugkrijgen bij winst!

HISTORIE! Ajax raast door naar de finale na winst tegen Tottenham: TWAALF KEER je inzet!