Buitenkans voor JPL-clubs: 'Dessers en Verschueren voor een prikje op te halen'

Buitenkans voor JPL-clubs: 'Dessers en Verschueren voor een prikje op te halen'

Gepubliceerd: woensdag 8 mei 2019 om 08:46wo 08-05-2019 om 08:46

Voormalig NAC Breda-directeur Hans Smulders hoopt Arno Verschueren en Cyriel Dessers nieuw onderdak te kunnen bieden. Dat meldt BN De Stem woensdag. Smulders maakt deel uit van het Belgische makelaarskantoor Stirr Associates, die Verschueren en Dessers begeleidt.

Zowel Verschueren als Dessers was speler in Breda toen Smulders daar nog technisch directeur was. Na zijn vertrek sloot hij zich aan bij Stirr Associates. Volgens BN De Stem probeert Smulders Verschueren aan te bieden bij clubs uit de Eredivisie.

Naar verluidt heeft hij kenbaar gemaakt dat de middenvelder voor 'een redelijk prijsje' is op te halen. Verschueren heeft bij NAC nog een contract voor twee seizoenen. Hij heeft vanaf februari slechts één wedstrijd gespeeld vanwege een knieblessure.

Naast Verschueren leurt Smulders ook met Dessers, die hij in zijn NAC-tijd verkocht aan FC Utrecht. Daar komt hij weinig aan spelen toe. Dessers had een groot aandeel in de promotie van NAC naar de Eredivisie in 2016. In ons land speelde de aanvaller voor Sporting Lokeren en OH Leuven.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws