Keeperstrainer vertrekt bij KV Mechelen ondanks promotie: Voor mij niet meer

Keeperstrainer vertrekt bij KV Mechelen ondanks promotie: "Voor mij niet meer"

07-05-2019 18:26
6

KV Mechelen kan volgend seizoen niet meer rekenen op keeperstrainer Harmen Kuperus. Beide partijen gingen in onderling overleg uit elkaar. Kuperus verklaarde dat Operatie Propere Handen de hoofdreden is voor zijn vertrek.

Kuperus geeft aan dat het op een gegeven moment echt Mechelen tegen de rest van de wereld was. "Zo heeft de hoofdtrainer het ook handig gebruikt, we werden er een hele hechte groep van", zegt Kuperus aan Voetbal International. "Maar ik kan je zeggen: alles heeft er stevig ingehakt bij iedereen. Steeds probeer je alles weg te houden bij de jongens, maar er is zoveel gebeurd, we wisten eigenlijk geen moment waar we aan toe waren."

"Iedere week was er ander nieuws en kwam er meer ellende bij. Je probeert de focus te houden, maar als ik thuiskwam, dacht ik: wie houd ik nu eigenlijk voor de gek? Mentaal is het op een gegeven moment niet op te brengen. Je vecht tegen iets dat iedere keer weer terugkeert. Als je huis en haard verlaat, maar je weet continu niet waar je aan toe bent, is het dat dan allemaal waard. Voor mij niet meer", besluit de gewezen keeperstrainer van Malinwa.