Bongonda naar Anderlecht? Verschueren bevestigt dat uitblinker hem charmeert

Bongonda naar Anderlecht? Verschueren bevestigt dat uitblinker hem charmeert

07-05-2019 15:30
11

Theo Bongonda maakte een sterk seizoen door bij Zulte Waregem. De flankspeler wordt als gevolg daarvan gelinkt aan Anderlecht, Club Brugge KAA Gent, Racing Genk en het Nederlandse Feyenoord. Terwijl er ook vanuit Duitsland, Frankrijk en Spanje interesse zou zijn. Michael Verschueren, sportieve leider bij Anderlecht, geeft toe dat Bongonda bekoort.

"Ik wil niet te fel ingaan op bepaalde namen, want als ik bevestig dat we concrete interesse hebben gaat de prijs weer naar omhoog. Maar hij is een creatieve speler die ons wel charmeert, net zoals er nog andere spelers zijn", liet Verschueren zich bij Le Grand Débrief niet al te veel in zijn kaarten kijken.

Verschueren is bovendien op de hoogte van de stevige concurrentie. Er wordt zodoende gekeken volgens de berichten gekeken naar andere en goedkopere alternatieven. VoetbalPrimeur.be meldde vrijdag dat Bongonda geen topprioteit voor Anderlecht zou zijn. Paars-wit zou de voorkeur geven aan andere opties. Zo zou Verschueren op een terugkeer van de transfevrije Dieumerci Mbokani mikken.

Zulte Waregem zou circa vijf miljoen willen ontvangen voor Bongonda, die dit seizoen al dertien goals en twaalf assists liet noteren.