'Geduld United en Solskjaer op: 'luie', ongeïnteresseerde Martial mag opkrassen'

'Geduld United en Solskjaer op: 'luie', ongeïnteresseerde Martial mag opkrassen'

07-05-2019 14:49
2

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer is klaar met Anthony Martial. Dat schrijven onder meer The Times en The Sun dinsdag. Solskjaer is ontevreden over de instelling van de Fransman en is bereid om in de zomer mee te werken aan een transfer. 

Na afloop van de dramatische remise bij Huddersfield Town (1-1), waardoor United een ticket voor het nieuwe Champions League-seizoen definitief verspeelde, zei Solskjaer zondag al dat 'een aantal spelers onderweg is naar de uitgang'. Daarmee zou de Noorse trainer onder meer gedoeld hebben op Martial. 

De ongeïnteresseerde, apatische, zelfs 'luie' houding van de 23-jarige Martial is voor Solksjaer een doorn in het oog. De United-manager riep Martial volgens The Times al een paar keer tot de orde, maar het kwartje wil blijkbaar niet vallen. Daarom staan The Red Devils nu open voor een verkoop.  

Op social media circuleert een video van de 'warming-up' van Martial voor het thuisduel met Chelsea (1-1) op 28 maart. Te zien is hoe de Franse aanvaller letterlijk met zijn armen achter zijn rug staat en niets doet. Solskjaer zou na afloop woest zijn geworden.