Club Brugge-fans nemen tegen Gent ex-speler op de korrel: 'Vadis, toon de beker'

Club Brugge-fans nemen tegen Gent ex-speler op de korrel: 'Vadis, toon de beker'

06-05-2019 10:45
10

Club Brugge won op het veld van KAA Gent nipt met 0-1. Vadis Odjidja bracht de Buffalo’s langszij, maar zijn doelpunt werd na tussenkomst van de VAR afgekeurd. Bovendien hadden de bezoekende supporters nog een boodschap voor hem.

Als ex-speler van Club Brugge was Vadis de gebeten hond van de uit-fans. Tijdens de wedstrijd haalden zij een spandoek boven met opschrift: 'Vadis, toon de beker'. De supporters van Blauw-Zwart verwijzen daarmee naar de verloren bekerfinale van Gent tegen KV Mechelen (1-2).

Club Brugge won dan wel, het kende allesbehalve een makkelijke avond in de Ghelamco Arena. Zo werd een doelpunt van Vadis afgekeurd, omdat een ploegmaat - die in de  baan van het schot liep – buitenspel stond. Ook Club zag een doelpunt geannuleerd worden na tussenkomst van de VAR.

Topper op Speeldag 8
Door de zege van Club Brugge blijft het verschil met leider KRC Genk zes punten. Volgende week komen de Limburgers op bezoek in het Jan Breydelstadion. Bij winst verzekert Genk zich van de vierde landstitel uit de clubgeschiedenis.