UPDATE: 'Standard mag hopen op monsterbod voor Djenepo'

UPDATE: 'Standard mag hopen op monsterbod voor Djenepo'

Gepubliceerd: woensdag 29 mei 2019 om 20:18wo 29-05-2019 om 20:18

Standard zag dit seizoen Moussa Djenepo helemaal doorbreken. De flankaanvaller overtuigde bij de Rouches. Dat kan hij nu verzilveren met een mooie transfer.

Zo klinkt het bij Sudpresse dat Southampton verregaande interesse toont in Djenepo. De Engelse club zou zelfs bereid zijn om bijzonder ver te gaan voor de Malinees. Het wil tot maar liefst 23 miljoen euro betalen voor de flankaanvaller van Standard.

Djenepo lijkt alvast aan zijn laatste weken bij Standard bezig. Ook Sporting Lissabon toont interesse in Djenepo. Daarnaast zou Standard niet weigerachtig tegenover een transfer. Als het een bedrag van 23 miljoen euro ontvangt, wordt Djenepo de duurste uitgaande transfer van de Rouches. Hij wordt ook de op één na duurste uitgaande transfer in België, na Youri Tielemans.

De twintigjarige international was dit seizoen goed voor elf doelpunten en zes assists in 38 wedstrijden.

Update 07/05, 09.05: Djenepo kan inderdaad op veel interesse rekenen, maar volgens Het Nieuwsblad ontkent Standard dat het een bod van 23 miljoen euro ontving van Southampton. De krant vermeldt er nog bij dat Standard eerder wel al een bod van 12 miljoen euro van een niet nader genoemde club op Djenepo naar de vuilbak verwees. 

Update 29/05 20.18u: Een uitgaande transfer van Djenepo komt steeds dichterbij. Daar kan Standard ook stevig aan verdienen. Zo is Tuttomercatoweb ervan overtuigd dat Southampton geïnteresseerd blijft in de Malinees. Het zou ook meer dan twintig miljoen euro willen betalen voor de flankspeler.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Djenepo dat bedrag waard?

(880 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws