Belhocine enorm trots na zege Anderlecht: Veel karakter, strijd en solidariteit

Belhocine enorm trots na zege Anderlecht: "Veel karakter, strijd en solidariteit"

05-05-2019 17:30
4

Na veel negativiteit was er zondag eindelijk nog eens goed nieuws voor Anderlecht. De Brusselaars waren met tien man in eigen huis te sterk voor Standard: 2-1. Interim-trainer Karim Belhocine was na afloop enorm verheugd met de prestatie van zijn manschappen.

Belhocine kon niet anders dan trots zijn op zijn ploeg. "Ik ben blij en fier, maar het zijn de spelers die de felicitaties verdienen. Ze hebben zowel defensief als offensief veel gegeven. Er was veel karakter, strijd en solidariteit in de ploeg. Het doet deugd om je ploeg zo te zien spelen", werd Belhocine na afloop geciteerd door Sporza.

Paars-wit liet zich op het veld vooral opmerken door een ongekende dosis vechtlust. De vraag is waarom Anderlecht dit met 10 tegen 11 plots wel kon brengen. Belhocine heeft vooralsnog geen verklaring. "Er zijn veel factoren die meespelen. Maar de spelers hebben vandaag laten zien dat als je samen werkt en strijdt, je bergen kunt verzetten", besloot Belhocine.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anderlecht heeft dan toch een eerste overwinning beet in Play-Off 1. Het wint in eigen huis van Standard! #AndSta #Anderlecht #RSCA #rscanderlecht #standard #didillon #verschaeren #santini

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op