Marin schaamt zich voor wanprestatie Standard: Heb hier geen woorden voor

Marin schaamt zich voor wanprestatie Standard: "Heb hier geen woorden voor"

05-05-2019 17:12 Laatste update: 17:39
4

Anderlecht heeft Standard zondag nog meer stof tot nadenken gegeven. Standard speelde 80(!) minuten met een man meer na een rode kaart van Sebastiaan Bornauw, maar ging volkomen terecht onderuit: 2-1. Aanvoerder Razvan Marin schaamde zich voor het zeer zwakke spel van Luikse kant.

"Ik heb hier geen woorden voor, we hebben niks te vertellen. Ik ben teleurgesteld", zei de ontgoochelde Roemeen voor de camera van Play Sports. Marin luidde direct ook de noodklok. "Normaal moet je deze wedstrijd altijd winnen, maar nu moeten we verder. Het is tijd om wakker te worden, willen we er nog iets van maken in de laatste wedstrijden van het seizoen", zet hij de boel op scherm.

Een oplossing heeft Marin echter ook niet onmiddelijk paraat. "Wat het probleem is? Ik heb er geen flauw idee van. We zullen de match analyseren, maar momenteel hebben we niet het minste recht van spreken. Bij de start van de Play-Offs was het best nog oké, maar ik weet niet wat er de laatste tijd met ons aan de hand is. We speelden heel erg slecht, niks liep zoals dat zou moeten", klinkt het scherp.

Standard had ten opzichte van Royal Antwerp FC - dat vrijdag met 4-0 verloor bij Racing Genk - goede zaken kunnen doen om de derde plaats. Zelfs de tweede plaats was dan ook altijd mogelijk geweest. Die kans lijkt nu zo goed als zeker verkeken. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anderlecht heeft dan toch een eerste overwinning beet in Play-Off 1. Het wint in eigen huis van Standard! #AndSta #Anderlecht #RSCA #rscanderlecht #standard #didillon #verschaeren #santini

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op