'Zidane niet tevreden over uitblinker van vorig seizoen en twijfelt over toekomst'

'Zidane niet tevreden over uitblinker van vorig seizoen en twijfelt over toekomst'

05-05-2019 13:48

Het is nog maar de vraag of Luka Modric ook komend seizoen bij Real Madrid speelt. De 33-jarige middenvelder zit minder goed in zijn vel en trainer Zinedine Zidane heeft dan ook zijn twijfels. 

Volgens het Spaanse AS is Zidane niet tevreden over de prestaties van Modric en de Fransman zou zelfs twijfelen over of er wel een toekomst voor Modric is weggelegd in Estadio Santiago Bernabeu.

Vorige week voerde Zidane een grondig gesprek over de slechte resultaten met de routiniers van zijn huidige elftal, waaronder de Kroatische dribbelaar. Effect had het totaal niet: een paar dagen later verloor Real met 1-0 bij hekkensluiter Rayo Vallecano en Zidane was na afloop zichtbaar gefrustreerd.

Eriksen vs Modric
De twijfels over Modric worden gevoed door de berichten dat Christian Eriksen onderweg is naar Madrid. Met de komst van de Deen zou er geen plek meer zijn voor Modric in de Madrileense basiself. 

De clubleiding ziet Modric enerzijds graag blijven, maar zal anderzijds een vertrek ook niet blokkeren mocht dat beter zijn voor de verschillende partijen. Modric zelf heeft nog geen oren naar een vertrek uit de Spaanse hoofdstad.

Een jaar geleden beleefde Modric zijn beste seizoen in zijn carrière. De middenvelder had een groot aandeel in de Champions League-winst van Real Madrid en leidde Kroatië naar de finale van het WK. Als kers op de taart werd hij ook nog bekroond met de Ballon d'Or.