Jovanovic ziet het grote probleem van Anderlecht: Geen echte ster

Jovanovic ziet het grote probleem van Anderlecht: "Geen echte ster"

05-05-2019 13:01
1

Milan Jovanovic is zondag te gast in het Astridpark. De Serviër zorgt tegen Standard voor de aftrap bij paars-wit. Jovanovic ziet zijn ex-club dit seizoen ook sukkelen.

Zowel Anderlecht als Standard konden in Play-Off 1 nog niet overtuigen. "Misschien is dit het moment voor de twee teams voor een nieuwe start, een wedergeboorte", zegt Jovanovic bij VTM Nieuws.

Sinds het vertrek van Jovanovic is het er niet meteen beter op geworden bij paars-wit. "Anderlecht had toen een geweldig team met heel veel uitstekende voetballers. Suarez, Mbokani, Biglia... In mijn tijd waren er meerdere spelers die het verschil konden maken, dus was er altijd wel één die een goede dag had", geeft hij aan.

Volgens hem moet en kan Anderlecht veel beter. "Het is het geschikte moment om dit seizoen te vergeten, om de rust te bewaren en een betere selectie samen te stellen. Dat is heel belangrijk voor volgend seizoen. Misschien is het grootste probleem nog: ik zie geen ster, de echte voetballer, de topper", besluit hij.