'Real stelt Courtois helemaal gerust over rol en wil Navas betrekken in ruildeal'

'Real stelt Courtois helemaal gerust over rol en wil Navas betrekken in ruildeal'

04-05-2019 16:18
1

Real Madrid gaat doelman Keylor Navas bij Manchester United aanbieden, verwacht The Telegraph. De 32-jarige concurrent van Thibaut Courtois staat nog één jaar onder contract bij De Koninklijke, maar lijkt zijn langste tijd in het Estadio Santiago Bernabeu gehad te hebben.

Navas was de voorbije jaren eerste keus onder de lat, maar moest deze zomer plaatsmaken voor Courtois. De sluitpost uit Costa Rica kreeg na de terugkeer van trainer Zinedine Zidane weer het vertrouwen, maar tijdens de uitwedstrijd tegen Rayo Vallecano van zondagavond kreeg Courtois weer de voorkeur. In Spanje wordt al gefluisterd dat Navas' Real Madrid-avontuur er na vijf seizoenen op zit.

Dat de sluitpost, volgens The Telegraph, aangeboden gaat worden bij Manchester United, is geen toeval. The Red Devils zijn al maandenlang bezig om het tot medio 2020 doorlopende contract van doelman David De Gea open te breken, maar een akkoord lijkt niet in de lucht te hangen. Navas zou bovendien betrokken kunnen worden in een transfer van Paul Pogba, die hoog op het verlanglijstje van De Koninklijke staat.