Anderlecht probeerde Trossard weg te kapen bij Genk: Er was contact

Anderlecht probeerde Trossard weg te kapen bij Genk: "Er was contact"

Gepubliceerd: zaterdag 4 mei 2019 om 11:00za 04-05-2019 om 11:00

Laatste update: zaterdag 4 mei 2019 om 11:05za 04-05-2019 om 11:05

Leandro Trossard staat met KRC Genk dichtbij de titel. Nadien volgt wellicht een transfer. Vorige zomer was er ook al heel wat interesse voor de flankaanvaller. Niet alleen uit het buitenland, want ook Anderlecht deed een poging.

Tegenover Het Nieuwsblad geeft Josy Comhair, de makelaar van Trossard, toe  dat Anderlecht al meerdere keren een kans waagde om hem weg te plukken bij Genk. "Herman Van Holsbeeck belde, maar vorige zomer was er ook contact met Luc Devroe. Maar dat zouden we nooit doen. Als je Genk verlaat, is het voor het buitenland, weet ge niet."

Comhair was in een ver verleden nog oprichter van een supportersvereniging van Anderlecht. "Nu ben ik helemaal geen supporter meer - ik zit liever op Genk, mijn achtertuin - maar in de tijd van Coeck, Lozano en ­Vercauteren lag dat anders", geeft de man toe.

Vertrek bij Genk
Nu is hij zaakwaarnemer van Trossard. De Genk-smaakmaker is nu echt niet meer tegen te houden voor een transfer, vindt hij. "Tja, hij heeft de voorbije jaren Red Bull Salzburg al laten staan, een contract van vijf jaar bij Celta de Vigo. Hij is nu klaar voor de volgende stap."

Poll

Waar zal Trossard volgend seizoen spelen?

(675 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws