Belhocine stelt nieuw doel bij Anderlecht: “Dat is nu onze challenge”

Belhocine stelt nieuw doel bij Anderlecht: “Dat is nu onze challenge”

04-05-2019 07:00
11

Door de bekerwinst van KV Mechelen tegen KAA Gent (1-2), heeft RSC Anderlecht weer hoop op Europees voetbal. De kans is echter klein, maar als Malinwa veroordeeld wordt zou plek vijf in het klassement belangrijk kunnen zijn.

Anderlecht gaat vol voor de drie punten tegen Standard Luik. “We konden op meer dan een gelijkspel aanspraak maken tegen AA Gent. En tegen Club kon het offensief beter, maar was de mentaliteit alweer uitstekend. Nu is het tijd om eindelijk te winnen”, vertelt Belhocine aan Het Laatste Nieuws.

Belhocine kijkt niet naar de vorige confrontatie met Standard. Die wedstrijd werd in de eerste helft al gestaakt. “Deze groep verdient nog eens een feestje - de jongens werken keihard. Want nu wordt het helemaal anders. Ik heb zelfs niet over die wedstrijd gesproken...”

Anderlecht heeft wel weer hoop op Europees voetbal door de bekerwinst van KV Mechelen tegen KAA Gent. “Ik heb de groep op het hart gedrukt dat die vijfde plaats nu wel heel belangrijk wordt. Dat is nu onze challenge. Stel je voor dat je zo alsnog Europees kan halen, dat zou toch heel mooi zijn”, aldus Belhocine.