Kaminski opvallend hard voor ploegmaats: Finale verloren van onszelf

Kaminski opvallend hard voor ploegmaats: "Finale verloren van onszelf"

Gepubliceerd: vrijdag 3 mei 2019 om 17:42vr 03-05-2019 om 17:42

De verloren bekerfinale tegen KV Mechelen dreunt nog flink na bij KAA Gent. Veel tijd om te treuren is er echter niet, want zondag komt Club Brugge op bezoek. In aanloop naar die match stond Gent-doelman Thomas Kaminski nog altijd gedesillusioneerd de pers te woord. Hij schuwde harde woorden richting zijn ploegmaats niet.

Kaminski zag vanuit zijn goal een groot verschil in beleving en overgave tussen de twee finalisten. "Ik herinner me één beeld zeer levendig: vijf à zes spelers van Mechelen die zich voor de bal smeten. We zijn profs en je speelt misschien maar één finale in je loopbaan. We moeten dan ook allemaal zo'n match aanvatten met vuur en passie. Maar dat is ons dus niet gelukt", is hij kritisch tegenover Het Nieuwsblad.

De 26-jarige Kaminski denkt dat de verloren eindstrijd een open wonde voor hem zal blijven. "Dit is heel hard om te verwerken. Ik denk dat we die finale niet verloren van Mechelen maar vooral van onszelf."

Hij is simpelweg van mening dat Gent een gouden kans op succes heeft laten glippen. "Dat is niet arrogant bedoeld maar je speelt op papier tegen een tweedeklasser die geen normale voorbereiding had, terwijl wij topwedstrijden afwerkten. Binnen onze groep moeten wij meer pretentie hebben - misschien is dat niet het juiste woord maar bon - je moet alles op de mat leggen dat je in je hebt en die beker pakken", kaart Kaminski zijn punt van frustratie aan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws