Preud'homme na polemiek: Ochoa is een speler waar we op rekenen

Preud'homme na polemiek: "Ochoa is een speler waar we op rekenen"

03-05-2019 17:18
1

Standard-trainer Michel Preud'homme heeft gereageerde op de ontstane polemiek rond doelman Guillermo Ochoa. De zaakwaarnemer van Ochoa claimt dat zijn cliënt per 30 juni transfervrij is, omdat Standard een deadline voor het lichten van de optie zou hebben gemist. Preud'homme rekent gewoon op zijn keeper.

Voor zover Preud'homme weet heeft de clubleiding het aflopende contract van Ochoa op tijd verlengd. "Er zijn regels en daar houden wij ons aan", tekende Het Nieuwsblad vrijdagmiddag op tijdens de persbabbel. "Beide partijen hebben hun zegje gedaan. Nogmaals, Ochoa is een speler waar we op rekenen", benadrukte de ex-Rode Duivel andermaal.

Preud'homme verwacht dat zijn ervaren nummer één zich richting het duel met Anderlecht ook niet laat afleiden door dergelijke randzaken. "Hij is een professional en doet zijn werk. Als speler en trainer word je vaak geconfronteerd met dingen die je kunnen destabiliseren, maar we blijven allemaal professioneel. Memo is sereen en ervaren genoeg om hiermee om te gaan", zei Preud'homme over de 100-voudig international van Mexico.