Vossen in de wachtkamer: Soms jammer dat je maar met elf mag spelen

Vossen in de wachtkamer: "Soms jammer dat je maar met elf mag spelen"

03-05-2019 16:30
12

Jelle Vossen komt nauwelijks in actie bij Club Brugge. Volgens trainer Ivan Leko heeft dat niks met zijn inzet of prestaties op training te maken, maar is het simpelweg een kwestie van concurrentie. 

Leko gaf vrijdag tijdens de persconferentie aan dat het voorlopig een moeilijk verhaal voor Vossen wordt. "Jelle is goed op training, maar momenteel tonen Wesley en Schrijvers zich als een goed duo in de spits", sprak Leko duidelijke taal. Vossen ligt momenteel meer in de weegschaal met Loïs Openda. ''Met Openda hebben we dan een ander profiel, met snelheid. Het is soms jammer dat je maar met elf mag spelen", verklaarde Leko zich.

De laatste basisplaats van Vossen dateert al van 19 oktober jl. Vossen liep dezelfde maand een scheur aan de binnenband van zijn knie op, waarna hij vier maanden revalideerde. Sinds zijn terugkeer op 24 februari moet de centrumspits het enkel doen met invalbeurten. In Play-Off 1 deed Leko tot op heden amper zeven minuten een beroep op de 30-jarige Vossen.

In totaal staat de teller van de twaalfvoudig Rode Duivel op zestien duels. Hierin wist hij vier keer het net te vinden. Al heeft hij sinds 14 september niet meer gescoord.