Vertrek bij Genk wenkt voor Trossard: Voor minder dan 20 miljoen heb je hem niet

Vertrek bij Genk wenkt voor Trossard: "Voor minder dan 20 miljoen heb je hem niet"

03-05-2019 07:00 Laatste update: 07:01
25

Leandro Trossard is dit seizoen helemaal ontbolsterd bij KRC Genk. Na het vertrek van Alejandro Pozuelo werd de winger zelfs kapitein. Deze zomer moet er dan eindelijk die stap hogerop komen, aldus Het Nieuwsblad.

Josy Comhair, de makelaar van Trossard, vertelt dat een transfer deze zomer zo goed als zeker is. "Tja, hij heeft de voorbije jaren Red Bull Salzburg al laten staan, een contract van vijf jaar bij Celta de Vigo. Hij is nu klaar voor de volgende stap", vertelt hij over de Genk-uitblinker.

Trossard lijkt Genk een aardige duit op te leveren bij een transfer. "Als je Ndidi voor 17 miljoen verkoopt, kan je Leandro voor 20 verkopen, weet ge niet. Voor minder dan 20 miljoen heb je Leandro niet", gaat de makelaar verder.

Wolfsburg of Arsenal
Arsenal en Wolfsburg meldden zich al voor Trossard. "Er is nog met geen enkele club een akkoord. Maar ich denk wel dat Duitsland een mooi land is voor hem. Via Duitsland kan je nog een stap hogerop zetten. Want bij Arsenal zit je al meteen op het hoogste niveau en kan je bijna alleen nog maar zakken. Maar ja, het kan ook Arsenal worden", besluit Comhair.