Gladbach bevestigt transfer Thorgan Hazard: “Nu details bespreken met andere club”

Gladbach bevestigt transfer Thorgan Hazard: “Nu details bespreken met andere club”

Gepubliceerd: donderdag 2 mei 2019 om 15:00do 02-05-2019 om 15:00

Laatste update: donderdag 2 mei 2019 om 15:00do 02-05-2019 om 15:00

Het ziet er naar uit dat Thorgan Hazard volgend seizoen bij Borussia Dortmund te zien zal zijn. Nadat de Rode Duivel al zelf liet weten persoonlijk akkoord te zijn met de Duitse topclub, laat zijn huidige werkgever Borussia Mönchengladbach ook weten dat een transfer op komst is.

Sportief directeur Max Eberl heeft bevestigd dat een transfer op komst is. “Thorgan heeft al een beslissing genomen over zijn toekomst. Nu is het aan ons om de details met de andere ploeg te bespreken”, wordt Eberl geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Thorgan Hazard haalt na de winterstop zijn oude niveau niet, en de geruchten gaan de ronde dat dat te maken heeft met transferperikelen. “Het klopt dat Thorgan helaas niet meer het niveau haalt van de heenronde. Maar dat heeft verschillende oorzaken", laat Eberl weten.

Ook coach Dieter Hecking beschermt zijn pupil. “Thorgan is voor mij een geweldige spits. Hij wil met de ploeg zonder twijfel ons doel bereiken. Wie gelooft dat hij niet meer alles geeft voor Borussia, kan beter thuisblijven. ‘Toto’ heeft mijn vertrouwen voor honderd procent.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Dortmund een goede club voor Thorgan Hazard?

(112 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws