Thorup beschrijft de deceptie bij verliezend KAA Gent: Dit doet pijn

Thorup beschrijft de deceptie bij verliezend KAA Gent: "Dit doet pijn"

Gepubliceerd: woensdag 1 mei 2019 om 17:42wo 01-05-2019 om 17:42

KAA Gent spreekt na woensdag van een mislukt seizoen. De Buffalo's kreeg in de bekerfinale door een 1-2 nederlaag tegen KV Mechelen een enorme deceptie te verwerken. Trainer Jess Thorup zocht naar woorden na de grote ontgoocheling.

"We hebben onze kansen niet afgemaakt en zij scoren wel twee keer. In de tweede helft hadden we echt wel kansen om te scoren, maar de keeper van Mechelen heeft een paar mooie saves gedaan. Ik kan ze alleen maar feliciteren", luidde zijn eerste reactie bij Sporza.

Net als bij spelers en fans is ook bij Thorup de klap hard aangekomen. "Dit is een grote teleurstelling. We hebben de stad, de supporters en de club teleurgesteld. Dat heb ik ook tegen de spelers gezegd. Dit is misschien de slechtste dag in onze carrière, maar morgen moeten we opstaan en weer vechten."

Excuses en pijn
De Deen probeerde na afloop contact te leggen met de zwaar teleurgesteld en boze achterban. "Ik heb ook sorry gezegd tegen de fans. Zij hebben hun best gedaan. We hadden gehoopt ze de beker te kunnen geven en dat is niet gelukt. Ik had hier zelf ook echt hard voor gewerkt en dit doet pijn."

Volgens Wesley Sonck, die bij Sporza de finale analyseerde, is er een grote kans dat dit verlies het einde van Thorup betekent. Thorup zelf wilde niet op de speculaties ingaan. "Over mijn toekomst heb ik niets te zeggen. Dat moeten anderen beslissen", besloot hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws