KV Mechelen haalde het uit de tenen: Deze groep is ongelooflijk

KV Mechelen haalde het uit de tenen: "Deze groep is ongelooflijk"

Gepubliceerd: woensdag 1 mei 2019 om 17:24wo 01-05-2019 om 17:24

KV Mechelen heeft na het kampioenschap in 1B ook de Beker van België binnen te slepen. KAA Gent werd met 2-1 het nakijken gegeven. KVM moest overigens heel diep gaan, want op het eind was er bij veel spelers sprake van kramp. Ook bij Rob Schoofs, die de vechtlust van de ploeg loofde.

"Ik denk dat we allemaal wel tien keer gestorven zijn op het veld", straalde de middenvelder na afloop voor de camera van Sporza. ''We hebben er alles voor gedaan. Dit was een geweldige finale, met kansen langs beide kanten en een verdiende winnaar", citeert Het Laatste Nieuws.

Schoofs, nota bene ex-speler van KAA Gent, spreekt van een unieke groep. "Deze groep is ongelooflijk, dit is echt iets speciaals. We zijn misschien niet het best voetballende team, maar iedereen doet er echt alles voor. Iedereen wil zijn leven geven voor deze groep. De voorbije maanden zijn we zo hecht naar elkaar toegegroeid om samen iets te bereiken. Als je daar dan in slaagt, is dat het mooiste wat er is."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proficiat aan KV Mechelen! Dat na 1-2 winst tegen @kaagent de Beker van België 🏆 heeft gewonnen! 👏👏👏 #gntkvm #crokycup #bekervanbelgie #kaagent #gent #aagent #kvmechelen #mechelen

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws