Odjidja baalt van gelijkmaker KV Mechelen: Beetje ongelukkige 1-1

Odjidja baalt van gelijkmaker KV Mechelen: "Beetje ongelukkige 1-1"

Gepubliceerd: woensdag 1 mei 2019 om 15:24wo 01-05-2019 om 15:24

Na een onderhoudende eerste helft staan de bordjes tijdens de bekerfinale tussen KV Mechelen en KAA Gent na 45 minuten in evenwicht: 1-1. Gent kwam in de fase dat het controle over de match kreeg via Jean-Luc Dompé op voorsprong. Kort daarna reageerde KVM snel via Nikola Storm. Gent zocht zo met een teleurgesteld gevoel de kleedkamers op.

Vadis Odjidja verscheen na het fluitsignaal voor de camera van Sporza voor een kort flashinterview. Hij baalde dat hij en zijn ploegmaats zo snel de voorsprong uit handen gaven. "Ik weet niet precies hoe het zit. De bal komt aan de tweede paal en hij gaat door de benen van Kaminski. Een beetje ongelukkige 1-1", beoordeelt Odjidja de fase.

Na de gelijkmaker was Gent het even kwijt en nam Mechelen het commando over. In blessuretijd moet Kaminski uitpakken met een sterke save om Rob Schoofs van de 2-1 te houden. Odjidja weet dat het in de tweede helft anders moet. "Wij moeten terug spelen zoals in het beginnen. De controle terug in handen pakken en hun niet laten counter. Hun zijn niet altijd gevaarlijk, toch was er nog een gevaarlijk moment voor hun", wijst de Gent-middenvelder op de kans van de opponent.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws