'Scouts van Italiaanse elite op de tribune bij Tottenham-Ajax voor sterspelers'

'Scouts van Italiaanse elite op de tribune bij Tottenham-Ajax voor sterspelers'

01-05-2019 14:39

Scouts en technisch directeuren van diverse Italiaanse topclubs zaten dinsdagavond op de tribune bij Tottenham Hotspur-Ajax. Dat meldt Corriere dello Sport. Volgens de krant waren zij naar Londen afgereisd om verschillende sterspelers met eigen ogen te bekijken. 

Afvaardigingen van onder meer Juventus, AS Roma en Internazionale waren volgens Corriere dello Sport aandachtig toeschouwer in het Tottenham Hotspur Stadium. Inter had technisch directeur Piero Ausilio naar Engeland gestuurd. Hij kwam volgens de krant speciaal voor Hakim Ziyech, David Neres, Donny van de Beek en Nicolás Tagliafico. 

In de mogelijke strijd om Ziyech krijgt Internazionale concurrentie van AS Roma. De topclub uit Rome wordt al langere tijd gelinkt aan de Marokkaanse spelmaker van Ajax. Roma zou óók een oogje hebben op Neres. 

Eriksen
Fabio Paratici, td van Juve, was eveneens aanwezig. Hij zat volgens CdS voornamelijk op de tribune voor Christian Eriksen. De kampioen van de Serie A overweegt om Eriksen komende zomer naar Turijn te halen. AS schreef woensdag dat de Deense spelmaker van Spurs zelf al mondeling akkoord is met Real Madrid.