Gerucht in Frankrijk: PSG geeft gas en maakt serieus werk van Van de Beek-deal

Gerucht in Frankrijk: PSG geeft gas en maakt serieus werk van Van de Beek-deal

01-05-2019 13:57
3

De belangstelling van Paris Saint-Germain voor Donny van de Beek lijkt zeer serieus. Volgens het Franse Canal + heeft PSG in de laatste weken 'regelmatig' contact gehad met het management van de Ajax-middenvelder. 

Alles wijst erop dat de kampioen van Frankrijk werk maakt van de komst van Van de Beek. De interesse van PSG in de Oranje-international was al een tijdje bekend. Nu suggereert Canal + dat de technisch directeur besloten heeft om door te pakken en prioriteit te geven aan de komst van Van de Beek. 

De zaakwaarnemer van Van de Beek, Guido Albers, zou inmiddels een lucratieve contractaanbieding op zak hebben voor zijn cliënt, weet het medium. Eerder dit jaar werden onder meer ook Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund en Internazionale ook al aan Van de Beek gelinkt. Gesproken wordt over een transfersom van minimaal 50 miljoen euro. 

De belangstelling voor de middenvelder zal sinds dinsdagavond alleen maar zijn toegenomen. Van de Beek was een van de uitblinkers tijdens Spurs-Ajax. Hij tekende na een kwartier voor de winnende treffer.