OFFICIEEL: PSV heeft er een jonge Belg bij: Dit is een heel mooi moment

OFFICIEEL: PSV heeft er een jonge Belg bij: "Dit is een heel mooi moment"

Gepubliceerd: woensdag 1 mei 2019 om 11:20wo 01-05-2019 om 11:20

Laatste update: woensdag 1 mei 2019 om 11:28wo 01-05-2019 om 11:28

PSV heeft zich versterkt met Robin Lauwers. De twintigjarige middenvelder uit ons land tekent voor één seizoen, kost geen transfersom en sluit aan bij Jong PSV.

PSV bevestigt de transfer woensdagochtend via de officiële kanalen. Lauwers is een aanvallend ingestelde middenvelder, die tot voor kort in de jeugd van Willem II speelde. Hij maakte sinds 2007 deel uit van de Tilburgse opleiding en kreeg in de voorbereiding op het huidige seizoen speeltijd van trainer Adrie Koster, maar een doorbraak bleef uit. In het voorjaar vertrok Lauwers.

Lauwers trainde al een paar maanden mee bij Jong PSV. "Ik heb de kans gekregen mezelf hier te bewijzen en die wilde ik met beide handen aanpakken", reageert hij op de PSV-website. "Mijn doel was een contract te verdienen. Dit is een heel mooi moment. De trainers en begeleiders stonden direct voor me klaar, hielpen waar nodig en daardoor heb ik denk ik een goede basis voor komend seizoen neergelegd."

Lauwers is de tweede versterking van Jong PSV binnen twee dagen. De beloftenploeg, die uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie, presenteerde dinsdag Justin de Haas. De negentienjarige verdediger komt over van AZ.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws