Asare over KV Mechelen-coach Vrancken: “Dan telt dat allemaal niet”

Asare over KV Mechelen-coach Vrancken: “Dan telt dat allemaal niet”

01-05-2019 10:24

KAA Gent neemt het in de bekerfinale op tegen KV Mechelen. Nana Asare komt met Wouter Vrancken een oude bekende tegen. De voormalige ploeggenoot van de aanvoerder van Gent is nu coach bij Malinwa.

10 jaar geleden stond Asare op het veld met Vrancken. “Wouter was een stuk ouder dan ik, ik was toen zelfs nog een jonge speler”, zegt de linksachter van KAA Gent aan Het Laatste Nieuws. “Hij was een leider. Wouter en ik kwamen goed overeen. Hij gaf ons veel goeie raad, ik luisterde altijd naar hem. Hij doet het nu ook goed als coach van Mechelen. Maar woensdag telt dat allemaal niet, dan wil ik alleen maar dat de beker mee naar Gent gaat.”

Asare verloor in 2009 met KV Mechelen al eens een bekerfinale. KRC Genk was toen te sterk met 0-2. De back van de Buffalo’s werd al kampioen met Gent en wil daar ook bekerwinst bijschrijven. “Dat zou veel betekenen voor mij. Ik was hier al een keer en kreeg toen niet wat ik wou. Het zou geweldig zijn als ik de beker omhoog kan tillen.”

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het is zover, de bekerfinale tussen @kvmechelen en @kaagent! Wie zie jij winnen? 🤔 #crokycup #jpl #kaagent #aagent #gent #kvmechelen #mechelen

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op