Opvallende onthulling: 'Leko al gebotst met vier sterkhouders van Club Brugge'

Opvallende onthulling: 'Leko al gebotst met vier sterkhouders van Club Brugge'

30-04-2019 19:45
14

Met Club Brugge heeft Ivan Leko heel wat successen behaald. Zo was er de titel vorig seizoen, maar ook het mooie Europese verhaal in de Champions League dit seizoen. Toch liep niet alles altijd van een leien dakje.

De Kroaat vraagt namelijk heel wat van zijn spelers. En dat heeft zo zijn sporen nagelaten. Sport/Voetbalmagazine schrijft dat Leko in de twee seizoenen bij Club Brugge al met vier spelers in de clinch heeft gelegen.

Dat het niet altijd boterde tussen Ruud Vormer en Leko is inmiddels al geweten. Ook Stefano Denswil en Leko leken niet altijd een even beste relatie gehad te hebben. 'In Genk was Denswil nergens in de eerste helft en ook vorig seizoen kreeg hij al eens een periode veel tegenwind van de trainer vanwege foute keuzes en posities', schrijft het weekblad.

Aan het begin van zijn periode bij Club Brugge liep het even fout met Hans Vanaken, terwijl het ook onrustig was toen Leko Vanaken op de bank plaatste tegen Charleroi in Play-Off 1. Daarnaast zou Marvelous Nakamba niet gelukkig zijn met de weinige speelkansen dit seizoen.