Vandenbempt ziet favoriet voor bekerfinale, maar: Dan wel één met vraagtekens

Vandenbempt ziet favoriet voor bekerfinale, maar: "Dan wel één met vraagtekens"

29-04-2019 21:14 Laatste update: 21:34
2

Komende woensdag is er de bekerfinale in het Koning Boudewijnstadin tussen KAA Gent en KV Mechelen. Volgens Peter Vandenbempt zijn de Buffalo's favoriet, maar dan wel één met vraagtekens.

"Ik weet niet of Gent in die match tegen Genk veel vertrouwen heeft getankt. Er waren goede en slechte dingen over te vertellen", stelt Vandenbempt op de website van Sporza. "De organisatie was prima, zeker in de eerste helft. Maa daarna was het klasseverschil heel erg groot tegen de beste ploeg van het land. En dat is KV Mechelen toch niet woensdag.

"Er zijn veel vraagtekens in het offensieve compartiment. Iedereen heeft het al aangehaald: die Sørloth, die we zo hebben bewierookt, is uitgeblust. Jaremtsjoek is geschorst. Kvilitaia begint eigenlijk maar pas. Zal Tsjakvetadze fit zijn? Dompé heeft zijn korte piek blijkbaar al gehad en is ook niet helemaal fit. David scoort niet. Ook dat zeer goede gedurfde frivole voetbal van Gent met Thorup in de eindsprint naar en het begin van Play-off I is verdwenen. Gent is woensdag wel nog altijd favoriet, maar dan wel een favoriet met vraagtekens", besluit Vandenbempt.