KV Mechelen als bekerwinnaar voorspeld: Vrancken krijgt ze helemaal opgenaaid

KV Mechelen als bekerwinnaar voorspeld: "Vrancken krijgt ze helemaal opgenaaid"

29-04-2019 17:52 Laatste update: 17:59
10

KAA Gent en KV Mechelen strijden woensdag op de Heizel om de Beker van België. Waar Gent algemeen de favorietenrol krijgt toegeschoven, voorspelt Patrick Goets in de Gazet van Antwerp dat KV Mechelen met de beker gaat lopen.

"Gent heeft misschien op papier meer individuele kwaliteit en kan zijn seizoen redden met die ene finale, maar het schittert niet. Slechts met de hakken over de sloot in Play-Off 1 geraakt en dan in zes matchen maar één schamel puntje en drie keer gescoord. Dat zijn barslechte rapportcijfers", toont de ex-goalgetter van Malinwa zich niet onder de indruk van Gent.

Goots denkt dat alle miserie bij KV Mechelen ook een rol kan spelen, zowel bij spelers als fans. "Woensdag kunnen ze de bagger van hun lijf schudden. Ze hebben daar in het seizoen al extra kracht uit gehaald. Nu kunnen ze zich sportief helemaal onsterfelijk maken. Wees maar zeker dat Wouter Vrancken hen helemaal opgenaaid aan de aftrap gaat krijgen."

Nadeel
Een punt van zorg is het mogelijk gebrek aan matchritme bij de kampioen uit 1B. "Er is slechts één minpunt: het gebrek aan matchritme bij KVMechelen. Je mag nog zo scherp trainen als je wil, als je al sinds 16 maart geen officiële wedstrijd hebt gespeeld, gaat dat meespelen. Er is maar één remedie: scherp starten, zodat ze meteen een goed gevoel hebben en zich direct in de match kunnen knokken", rijkt Goots een oplossing aan.