Lukaku spreekt zich uit over eventueel vertrek bij Manchester United

Lukaku spreekt zich uit over eventueel vertrek bij Manchester United

29-04-2019 14:47
1

Romelu Lukaku wordt al een tijdje in verband gebracht met een vertrek bij Manchester United. De aanvaller is niet altijd zeker van een basisplaats en volgens The Guardian wil Lukaku komend seizoen Champions League-voetbal spelen.

Het contract van de Rode Duivel bij Manchester United loopt nog tot juli 2021. Momenteel staan The Red Devils drie punten achter de nummer vier Chelsea. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Chelsea ook een veel beter doelpuntensaldo dan United.

The Guardian meldt dat Lukaku een vertrek overweegt als de club zich niet kan plaatsen voor de Champions League. Vooral Italiaanse topclubs Juventus en Internazionale worden genoemd. Zelf ontkent Lukaku de geruchten over een eventueel vertrek niet. “Ik weet het niet, ik ben hier niet om de geruchten te voeden. Ik sta hier nog steeds onder contract”, laat de Rode Duivel geheimzinnig weten.

De Gea
Lukaku verdedigt ook doelman David De Gea, die tegen Chelsea de fout inging. “Hij is al jaren de beste speler van de club. Hij heeft ons zoveel gered. Dit kan bij aanvallers en middenvelders gebeuren en nu gebeurt het bij hem. Hij moet hiervan leren. Wij zijn er om hem te steunen, De Gea is sterk.”