Inter heeft toekomstplan voor Emmers en Vanheusden: 'Zaniolo-fout niet herhalen'

Inter heeft toekomstplan voor Emmers en Vanheusden: 'Zaniolo-fout niet herhalen'

28-04-2019 10:21
8

Internazionale mikt steeds meer op de jeugd en twee landgenoten maken deel uit van dat project. Xian Emmers en Zinho Vanheusden vonden de laatste jaren hun weg naar de grote jongens via de opleiding van Inter. De Italiaanse topclub wil beide Belgen graag behouden.

Nochtans is er heel wat interesse van andere clubs om het duo over te nemen. Zo staat Emmers in de belangstelling van enkele Belgische, Nederlandse en Duitse ploegen, weet Tuttomercatoweb. Dat Vanheusden in de etalage staat na zijn sterke prestaties bij Standard Luik, is ook niet verrassend.

Inter is als de dood om de fout in het dossier rond Nicolo Zaniolo te herhalen. Die werd vorige zomer vrij naar AS Roma gestuurd om Radja Nainggolan los te weken, maar openbaarde zich dit seizoen als één van de grootste Italiaanse talenten.

Daarom is Inter enkel bereid om Emmers en Vanheusden te verhuren, en dus niet te verkopen. In het geval van Vanheusden zal dat hoogstwaarschijnlijk opnieuw aan Standard zijn. Voor Emmers zoekt Inter dan weer liefst een huurclub in de eigen Serie A.