Hjulmand uit beeld verdwenen bij Anderlecht? Geen contact meer gehad

Hjulmand uit beeld verdwenen bij Anderlecht? "Geen contact meer gehad"

27-04-2019 08:10 Laatste update: 08:16
7

De Deense coach Kasper Hjulmand wordt al sinds het ontslag van Hein Vanhaezebrouck gelinkt aan Anderlecht. Na het vertrek van Fred Rutten blijft zijn naam het vaakst genoemd worden. Al lijkt hij niet langer de belangrijkste kandidaat te zijn voor Anderlecht. 

Sportief manager Michael Verschueren laat in Het Nieuwsblad weten dat het momenteel stil is wat Hjulmand betreft. "Ik kan alleen zeggen dat ik met Kasper Hjulmand sinds de winterstop geen contact meer heb gehad. Eén zaak is duidelijk: we gaan op de lange termijn voluit voor de jeugd", wijst hij de prioriteit bij Anderlecht aan.

De voetbalvisie wordt namelijk leidend bij het aanstellen van een nieuwe hoofdcoach. Om deze reden is interim-trainer Karim Belhocine ook een kandidaat. "Voor het einde van het seizoen willen we een coach, Karim Belhocine of een nieuwe, daar zijn we nog niet uit. Een coach die het huis kent, heeft een voordeel. Maar belangrijker is: hoe willen wij de komende jaren voetballen? Met zijn input gaan we dan het nieuwe seizoen voorbereiden", legt Verschueren uit.