Spaans medium is overtuigd: 'Zidane heeft Courtois ingelicht over naderende exit'

Spaans medium is overtuigd: 'Zidane heeft Courtois ingelicht over naderende exit'

26-04-2019 17:49 Laatste update: 18:18
12

Na één jaar lijkt het droomhuwelijk tussen Real Madrid en Thibaut Courtois al op de klippen te lopen. Sinds de terugkeer van Zinedine Zidane is de toekomst van onze landgenoot in de Spaanse hoofdstad onzeker geworden. Volgens Don Balon is het straks definitief game over.

Het Spaanse medium claimt dat Zidane de voorbije dagen iedereen op de hoogte heeft gebracht over zijn beslissing: Courtois moet ophoepelen bij Real. Eerst verkondigde de Fransman het nieuws aan voorzitter Florentino Perez, vervolgens aan concurrent Keylor Navas en uiteindelijk ook aan Courtois zelf.

Don Balon wijst twee redenen aan voor de gedwongen aftocht. Allereerst is Zidane gewoonweg niet tevreden over de prestaties van de Rode Duivel, die hij hoger had ingeschat. Bovendien beweert de trainer dat Courtois in enkele minder belangrijke wedstrijden een blessure geveinsd zou hebben. Dat neemt hij zijn doelman kwalijk.

Zo lijkt Courtois deze zomer op de transferlijst terecht te komen bij de Koninklijke. Er wordt gewag gemaakt van een prijskaartje van zestig miljoen euro.