Huurling blinkt uit, maar: Ik heb nog niet gesproken met Racing Genk

Huurling blinkt uit, maar: "Ik heb nog niet gesproken met Racing Genk"

26-04-2019 10:15
6

In Eerste Klasse B heeft Lommel zich kunnen redden, de laatste partij tegen Oud-Heverlee Leuven heeft dus geen belang meer. Doelman Gaëtan Coucke mag terugkijken op een knap seizoen, maar heeft ook eigenaar KRC Genk dat gezien?

Coucke hoopt dat hij zich ook kan bewijzen in Genk. "Ik heb nog niet met de mensen van Genk gesproken. Ik denk wel dat ik maandag meer weet, want dan meld ik me daar weer op training", vertelt hij bij Het Belang Van Limburg. 

Hij werd door de fans van Lommel zelfs verkozen tot meest verdienstelijke speler van het seizoen. "Ik was als laatste in de kleedkamer en plots hoorde ik mijn naam afroepen voor de huldiging op het veld. Het heeft me alleszins ontzettend veel deugd gedaan. Er kwamen ook snel sms'jes en complimenten van keeperstrainer Guy Martens en een aantal spelers van Racing Genk."

Coucke mag trots zijn op zijn seizoen. "Ik vind ook dat ik goed gepresteerd heb in Lommel. Ik werd meteen eerste doelman en ik ben blijven staan. Er zat wel eens een mindere wedstrijd tussen, maar daar leer je ook van. Ik miste geen minuut in competitie."