'Hjulmand op de shortlist van Anderlecht, Club Brugge volgt situatie op de voet'

'Hjulmand op de shortlist van Anderlecht, Club Brugge volgt situatie op de voet'

26-04-2019 07:44
12

RSC Anderlecht zal binnenkort op zoek gaan naar een definitieve opvolger voor Fred Rutten. Een naam die al een tijdje valt, is die van Kasper Hjulmand. De Deen reisde donderdag af naar België, aldus Het Laatste Nieuws.

De krant meldt dat Hjulmand weldegelijk op de shortlist staat van Anderlecht. Afgelopen seizoen zat de Deen na het ontslag van Hein Vanhaezebrouck al bijna bij paars-wit, maar zijn club Nordsjaelland lag toen dwars.

Nu is Hjulmand inmiddels een vrije trainer, waardoor hij de opties kan bekijken. De Deen kreeg uit eigen land al een aanbod van Brondby, maar dat legde hij naast zich neer. Hjulmand verkiest België. Zo weet Het Laatste Nieuws dat hij op dit moment in ons land vertoeft. Anderlecht ontkent d at het een gesprek heeft met Hjulmand.

Gelinkt aan Club Brugge
In tussentijd melden Deense media dat ook Club Brugge de situatie van Hjulmand in de gaten houdt. De toekomst van Ivan Leko is nog onzeker, aangezien zijn contract nog altijd niet verlengd werd. Mogelijks is Hjulmand één van de mogelijke opvolgers.