Reserven van Anderlecht doen wat eerste ploeg niet kan en winnen van Antwerp

25-04-2019 21:38
2

De reserven van RSC Anderlecht hebben donderdagavond gedaan wat de eerste ploeg niet kon, namelijk op eigen veld winnen van Royal Antwerp FC. De jonkies van paars-wit, opnieuw aangevuld met enkele spelers uit de a-kern, wonnen met 3-1.

Naar wekelijkse gewoonte mogen er bij paars-wit meerdere spelers uit de eerste ploeg meespelen bij de reserven. Onder andere Elias Cobbaut mocht opdraven om matchritme op te doen.

De thuisploeg nam het initiaftief in de eerst helft, maar kwam wel op achterstand. Hannes Delcroix zorgde voor de gelijkmaker, en vlak voor de rust kwam Anderlecht op voorsprong na een owngoal. In de tweede helft zorgde Emmanuel Sowah voor de 3-1 eindstand.

Dankzij deze overwinning springt Anderlecht over Standard Luik naar de tweede plaats in de rangschikking, op drie punten van leider KRC Genk. Paars-wit heeft wel twee wedstrijden meer gespeeld dan zijn concurrenten.