BILD: Real Madrid kan de borst natmaken, Borussia Dortmund verlangt 180 miljoen

BILD: Real Madrid kan de borst natmaken, Borussia Dortmund verlangt 180 miljoen

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 08:24do 25-04-2019 om 08:24

Jadon Sancho zou zomaar eens voor dé transferklapper van de zomer kunnen zorgen. Volgens BILD staat de beloftevolle Borussia Dortmund-aanvaller hoog op het verlanglijstje van Real Madrid.

De Koninklijke haalde recentelijk al toptalenten als Vinicius Junior, Rodrygo Goes en Brahim Diaz naar het Estadio Santiago Bernabeu: Sancho moet ook één van de nieuwe gezichten van de ververste ploeg van Zinedine Zidane worden. De negentienjarige Engelsman vertegenwoordigt een marktwaarde van tachtig miljoen euro, maar lijkt een veelvoud van dat bedrag op te moeten leveren: Borussia Dortmund is volgens BILD bereid om zaken te doen wanneer er minstens 180 miljoen (!) op tafel komt.

Sancho had in augustus 2017 al een transfer naar Real Madrid kunnen maken, maar verruilde Manchester City uiteindelijk voor Borussia Dortmund. De club van – toen nog – Peter Bosz betaalde destijds een kleine acht miljoen euro voor de dribbelaar. In oktober verlengde Sancho zijn contract: de viervoudig international van Engeland ligt nu tot medio 2022 vast in West-Duitsland.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws