'Leko kan nog steeds niet rekenen op Wesley en Denswil bij Club Brugge'

'Leko kan nog steeds niet rekenen op Wesley en Denswil bij Club Brugge'

Gepubliceerd: vrijdag 26 april 2019 om 09:48vr 26-04-2019 om 09:48

Club Brugge moet komende speeldag de drie punten pakken tegen RSC Anderlecht wil het nog kans maken op de titel. Coach Ivan Leko zag enkele opvallende afwezigen op de groepstraining.

Na een vrije dag verwachtte Leko gisteren zijn manschappen opnieuw op het trainingsveld. Wesley en Denswil bleven echter binnen en werkten een individueel programma af. Het ziet er niet naar uit dat de topper in het gedrang komt, maar het valt af te wachten of het duo de training snel zal hernemen.

Ook Jelle Vossen en Luan Peres bleven binnen. Club Brugge zal nog drie keer achter gesloten deuren trainen. Zaterdagavond trekt Blauw-Zwart op afzondering. De wedstrijd tegen paars-wit is overigens volledig uitverkocht. Er worden 27.000 supporters verwacht.

Update 26/04 9.48u: Bij Club Brugge moeten ze zich stilaan zorgen maken om Wesley en Denswil. Het duo was ook donderdag niet aanwezig op de training van Blauw-Zwart, zo meldt Het Nieuwsblad. De twee onmisbare schakels van Club Brugge zouden echter niet geblesseerd zijn, maar wel een individueel programma volgen.

Een goede voorbereiding op de topper tegen RSC Anderlecht is het niet. Het is dan ook nog maar de vraag of Denswil en Wesley vrijdag en zaterdag aanwezig zullen zijn op de training.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws