Maes wil nieuwe kans na Operatie Propere Handen: Kijk naar het buitenland

Maes wil nieuwe kans na Operatie Propere Handen: "Kijk naar het buitenland"

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 20:36wo 24-04-2019 om 20:36

Laatste update: woensdag 24 april 2019 om 20:55wo 24-04-2019 om 20:55

Peter Maes heeft er een lastig seizoen opzitten. Hij werd ontslagen bij Sporting Lokeren én ondervraagd binnen Operatie Propere Handen. Voor volgend seizoen hoopt hij op zijn eerste buitenlandse avontuur.

Maes wil terugvechten na een moeilijk jaar. "Ik heb natuurlijk wel al betere periodes gekend, maar het gaat wel. Ik ben iemand die heel moeilijk kan stilzitten. Dat valt me het zwaarst. Ik loop stilaan de muren op van verveling. Het liefst wil ik zo snel mogelijk weer ergens aan de slag", vertelt hij in Gazet Van Antwerpen.

Voorlopig wil Maes toch de kat uit de boom kijken. "Ik ben niet actief op zoek, maar ik sta wel open voor een nieuw avontuur, ja. Op dit moment kijk ik vooral naar het buitenland. Ik wil nieuwe horizonten verkennen. Mentaal voel ik de nood om ergens aan een compleet nieuw hoofdstuk te beginnen. We zullen zien of er iets uit de bus valt."

Over Operatie Propere Handen kan de coach niets zeggen. “Op die zaak mag en wil ik niet reageren. Ik wacht het onderzoek af. Sorry, meer kan ik daar echt niet over kwijt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws