Zidane hult zich in raadsels over Courtois: Volgend seizoen duidelijkheid

Zidane hult zich in raadsels over Courtois: "Volgend seizoen duidelijkheid"

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 16:11wo 24-04-2019 om 16:11

Laatste update: woensdag 24 april 2019 om 16:13wo 24-04-2019 om 16:13

Na enkele weken lappenmand is Thibaut Courtois opnieuw klaar voor de dienst. Normaal gezien zou een doelman van zijn kaliber zijn plekje onder de lat meteen weer innemen, maar bij Real Madrid is Courtois lang niet meer zeker van zijn basisstek.

De belangrijkste reden daarvoor is de terugkeer van Zinédine Zidane. De succesvolle trainer koos bij zijn rentree resoluut voor Courtois' concurrent Keylor Navas. De Costa Ricaan was immers de vaste nummer één toen Zidane zijn successen boekte met Real. Het lijkt aannemelijk dat de Fransman daaraan vasthoudt, zelfs nu Courtois weer fit is.

"Courtois is klaar. Hij heeft met ons getraind en is beschikbaar voor het team, net als Keylor", houdt Zidane meteen de kerk in het midden bij Het Nieuwsblad. "Zij staan momenteel beide onder contract, ik zal doen wat ik moet doen. Dat is mijn verantwoordelijkheid, maar nu is het niet het moment. Volgend seizoen zal alles duidelijk zijn. Ik heb twee van de allerbeste doelmannen en een beloftevolle youngster in mijn kern."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal Zidane nog voor Courtois kiezen?

(155 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws