Manchester City scout nieuwe concurrent voor De Bruyne van 60 miljoen euro

Manchester City scout nieuwe concurrent voor De Bruyne van 60 miljoen euro

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 15:49wo 24-04-2019 om 15:49

Manchester City heeft zijn pijlen gericht op Benfica-talent Florentino Luis. De negentienjarige controlerende middenvelder heeft pas tien officiële wedstrijden namens O Glorioso op zijn naam staan, maar is nu al zestig miljoen euro waard.

Volgens The Guardian wordt Florentino door Manchester City gezien als de beoogde opvolger van Fernandinho, die begin mei alweer zijn 34ste verjaardag viert. De negentienjarige jeugdinternational van Portugal verlengde dit seizoen zijn contract tot de zomer van 2023 en heeft een afkoopsom van zestig miljoen euro in de verbintenis op laten nemen. Of Manchester City van plan is om aan deze vraagprijs te voldoen, laat The Guardian echter in het midden.

De regerend landskampioen van Engeland staat overigens niet alleen in zijn interesse voor Florentino. Paris Saint-Germain zou al tevergeefs een bod hebben neergelegd bij Benfica. De Adelaars lijken bovendien van plan om Florentino nóg eens bij te laten tekenen en een gelimiteerde transfersom van honderd miljoen euro te bedingen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws