De Condé hoopt Clement in Genk te houden: Dat is een uitdaging

De Condé hoopt Clement in Genk te houden: "Dat is een uitdaging"

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 09:33wo 24-04-2019 om 09:33

Laatste update: woensdag 24 april 2019 om 09:36wo 24-04-2019 om 09:36

Philippe Clement heeft op dit moment nog een contract voor onbepaalde duur bij KRC Genk, maar daar wil de club verandering in brengen. Dimitri de Condé hoopt weldra een nieuwe verbintenis aan te gaan met zijn trainer.

"Philippe heeft een contract van onbepaalde duur, maar we zouden dat graag in een termijn omzetten. Aan het einde van de maand zitten we opnieuw samen", opent de sportieve baas van Genk bij HLN Vista.

Uiteraard krijgt Clement garanties wat betreft de Genkse selectie voor volgend seizoen. "Ik zal hem duidelijk maken dat wij ook volgend seizoen een sterke ploeg zullen hebben, wat er ook gebeurt. En op bepaalde vlakken kan deze club nog groeien. Dat is een uitdaging die we samen met Philippe willen aangaan."

Geen schrik
"Zijn werk is fenomenaal. De manier waarop hij de jongens na het verlies tegen Antwerp weer op scherp kreeg, was héél knap. Hij managet ook zijn volledige kern op een perfecte manier", gaat de Condé verder.

Met een doemscenario houdt Genk dan ook geen rekening. "Of ik toch bang ben om hem kwijt te geraken? Neen, want Genk zal niet vallen bij een vertrek van Pozuelo, Clement of mezelf. Maar ik zie hem toch het liefste blijven."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal Clement bij Genk blijven?

(315 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws