Gent-voorzitter De Witte kondigt transfernieuws aan: We gaan zwaar uitpakken

Gent-voorzitter De Witte kondigt transfernieuws aan: "We gaan zwaar uitpakken"

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 08:26wo 24-04-2019 om 08:26

Het loopt voor KAA Gent niet zo vlot in deze jaargang van Play-Off 1. De Buffalo’s hopen op termijn echter wel weer mee te doen voor de hoofdprijzen. Voorzitter Ivan De Witte kondigt voor komende zomer al enkele versterkingen aan.

Zo hoopt de Gent-voorzitter enkel kwaliteitsvolle nieuwkomers in huis te halen. "Wij gaan er alles aan doen om de structuur van de huidige ploeg te behouden, en we zijn van plan om deze zomer nog eens zwaar, maar gericht uit te pakken. Ik zei toch: je zult nog van ons horen", aldus De Witte tegenover Het Laatste Nieuws.

Vorige winter investeerde Gent al stevig met de komst van Roman Bezus (STVV), Thomas Kaminski (Kortrijk) en Alexander Sorloth (Crystal Palace, huur). De Witte is duidelijk nog niet tevreden en mikt daarom op nog een aantal versterkingen.

Toekomst van Thorup
Het ziet er naar uit dat ook volgend seizoen het team geleid zal worden door Jess Thorup. De Gent-voorzitter liet weten er "normaal gezien" met de Deen wordt verdergegaan volgend seizoen. Al kan een slecht resultaat in de bekerfinale (tegen KV Mechelen) nog voor verandering zorgen.

Poll

Denk je dat Gent volgend seizoen zal meedoen voor de titel?

(566 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws